Taller de democràcia directa.

El proper dissabte 17 de desembre, Àgora Vilamajor té una parada d’intercanvi a la Fireta de Nadal de Sant Pere. Des de les 10h del matí fins a la tarda podreu portar la roba dels nens i nenes que s’ha quedat petita, les joguines que no fan servir, objectes que ja no utilitzeu.. i emportar-vos també les coses que hagin portat d’altres veïns i veïnes.

També tenim programat el taller petits i grans demòcrates a les 12h, un taller per a pares, mares, nens i nenes per aprendre a prendre decisions de manera conjunta i arribar a solucions consensuades.


El taller “Petits i grans demòcrates” consisteix en arribar a una solució consensuada entre pares i mares i canalla a una problemàtica plantejada prèviament. El plantejament del taller és molt dinàmic, permet als nens i nenes desenvolupar la seva creativitat i alhora a aprendre a treballar en equip de manera horitzontal.Si teniu objectes que volgueu compartir a la borsa d’intercanvi o voleu sol·licitar més informació sobre els tallers o la resta d’activitats que tenim preparades, podeu trucar al 637216723 (Mar) o enviar un email a agoravilamajor@gmail.com

Per als adults també és un taller molt interessant, ja que la metodologia utilitzada és aplicable a d’altres tipus d’organitzacions, especialment per organitzar-se de manera assembleària i per prendre decisions en grup. 

La temàtica a tractar serà: mesures a prendre al poble per fer el millor ús possible de les coses, donat la limitació de recursos, donat la quantitat de coses que no es fan servir i que d’altres nens i grans podrien fer servir. Quina solució podem trobar entre tots?

A més a més es passaran dibuixos animats d’educació en valors al llarg de la jornada, en un espai adjacent a la parada.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment