Canvi d’ enllumenat públic a SAV.

Baix Montseny enllumenat pbA Sant Antoni de Vilamajor ja s’han començat les tasques de renovació de l’enllumenat públic per aconseguir una instal·lació més eficient i ecològica i que porta a terme l’empresa Rubatec SA, Serveis Integrals de Manteniment. Les obres, que tindrà dioferents fases, de moment es concentren en el nucli urbà i, després, s’estendrà a l’enllumenat a les diferents urbanitzacions del municipi. ( informació publicada a baixmontseny.info )

Malgrat que la informació es certa, des de PUSA volem afegir algunes dades complementàries. 343.900. El projecte son 8 fases, les tres primeres per import de 289.800 euros son relatives al núcli urbà, les fases 4, 5 i 6 corresponen a les inversions a les urbanitzacions, amb un import de 43.700 euros, i les altres 2 fases ( 7 i 8 ) son les referides als poligons  i amb una dotació de 10.100 euros.

Pla enllumenat Pb SAV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com podeu veure, el fet de no estar recepcionats, fa que les urbanitzacions “de gestió privada” quedin clarament discriminades en els plans d’ inversió. El 87% del total invertit es destinarà a les millores de la xarxa elèctrica del núcli, i tan sols el 13% serà el que s’ inverteixi a les urbanitzacions. Les dades no ofereixen dubtes.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment