Pinços Picart de Sant Pere de Vilamajor.

El diari l’ AbM el passat divendres dis 23 de setembre treia la següent noticia: “L’ Ajuntament de SPV i Llinars estan buscant possibles emplaçaments a poligons industrials de Llinars per a la fàbrica de pinços Picart, actualment situada la centre de Sant Pere.”

Inicialment la idea era trasladar la fàbrica al propi poligon industrial de Sant Pere, però la Comissió d’ Urbanisme no va autoritzar l’ establiment de noves zones industrials al municipi i això va deixar sense efecte l’ acord assolit. L’ alcalde de Llinars, Martí Pujol va manifestar que quan es tinguin les diverses opcions d’ ubicació en algun dels polígons de Llinars es farà uan proposta ferma a Picart, que serà la que en última instància, qui decidirà.

PUSA entèn que l’ Ajuntament de Sant Antoni hauria de lluitar per tal que l’ empresa es traslladi a Sant Antoni de Vilamajor, i que per tant, caldria estudiar les possibilitats de cessió de terrenys industrials i condicions econòmiques ventatjoses per tal de començar a fer de SAV un lloc amb industria, que generi riquesa i feina per als veïns.

PUSA farà una proposta en aquest sentit al proper Ple Municipal, i donarà ple recolzament a l’ Ajuntament per tal que Pinços Picart no surti de Vilamajor.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment