L’ Ajuntament de Cardedeu dona resposta a les nostres demandes.

Publicat a Les Pungoles Opina i Viu.

Sembla que les converses que van tenir la gent del PUSA amb el Sr. Espargaró (Urbanisme de Aj. Cardedeu) comencen a tenir efecte, i sembla que la gent de la Brigada de Cardedeu ja ha fet la intervenció per resoldre l’ últim sot que restava per reparar, en l’ accés des de la carretera de Cànoves a Les Pungoles. Esperem que tots els consistoris (Sant Antoni de Vilamajor per exemple) que ens afecten, tinguin la mateixa paraula i serietat, per ajudar-nos a resoldre els nostres problemes en les infraestructures, i les seves sentades en les taules no estiguin buides com fins ara.

Agraïm a l’ Israel la intervenció feta al seu dia i a l’ Ajuntament de Cardedeu per ressoldre’l.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment