Taula rododa per parlar de la seguretat.

Infovallès informa.

Policia local i Mossos es reuneixen amb les entitats veïnals per tractar temes com la seguretat i el  incivisme.

Agents de la policia Local de Cardedeu i Mossos d’ Esquadra es van reunir la setmana passada per parlar amb les associacions de veïns sobre temes que afecten a la seguretat, el trànsit, o l’ incivisme. Assosciacions de veïns de les urbanitzacions de Cardedeu com ara la de Els Dominics o Sant Josep van poder manifestar les seves inquietuds en aquests temes davant le sforces de seguretat.

Entenem que aquesta iniciativa és podria també dur a terme a Sant Antoni amb els representats veïnals i de les Junetes de propietaris per tal de conèixer de primera mà quines messures d’ autoprotecció a les cases es podrien pendre per tal de prevenir futurs delictes. També seria força interessant tractar aspectes de mobilitat, com ara les zones d’ aparcament quinzenals o com actuar en casos d’ emergències per incendis.

Deixem la iniciativa per a que les Junstes de Conservació prenguin la proposta i la facin efectiva.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment