Enregistrament dels Plens: dret a ser informats.

PUSA inclourà per al proper Ple Municipal de Novembre una proposta per tal de millorar la comunicació i la informació de tot allò que es discuteix a la Sala de Plens a fi i efecte de fer més transparent i accessible la política municipal.

Aquesta legislatura, nombrosos veïns han acudit als Plens municipals per conèixer les propostes dels seus regidors i les resolucions de l’ equip de govern. Sovint la sala de plens ha quedat petita i molt veïns no han pogut accedir-hi. També d’ altres no han pogut assistir-hi i per aquesta raó PUSA demanarà que tots els plens es gravin i es pengin al web municipal amb la possibilitat de veure ‘ls directament des de el web de l’ ajuntament o descarregant -se l’ arxiu per veure ‘l al portàtil de casa quan es vulgui.

També demanarem que tots els grups polítics disposin de un micròfon per a cada portaveu, de manera que les intervencions siguin més àgils i entenedores.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment