Accions del PUSA després de les eleccions municipals.

Us volem fer coneixedors de les Primeres accions del PUSA com a Grup Municipal.

Reunió amb el Sr Josep Mª Bosch, responsable del Patronat de Cultura. ( 31 de Juny )

Us fem un resum dels temes tractats en aquesta reunió:

  • Programar l’ emissió de Ràdio Vilamajor des de els locals socials de les diferents urbanitzacions.
  • Organitzar exposicions, concerts, i altres activitats culturals fora del nucli urbà, de manera que apropem la cultura a la gent que viu a les urbanitzacions.
  • Constituir associacions de veïns per tal que siguin aquestes quines gestionin les diferents activitats culturals.

El mateix dia varem mantenir també una Reunió amb l’ Alcalde de Sant Pere, Sr Llesuy on varem parlar dels següents temes:

  • Procés de Recepció de la part de la urbanització de Les Pungoles per part de Sant Pere. Ara per ara, l’ objectiu es passar a un nou règim de compensació. Hi ha la voluntat de recepcionar Les Pungoles de manera parcial sent el cost total de les obres a càrrec dels veïns, tot i això el Sr Llesui es compromet a buscar fórmules de finançament avantatjoses. PUSA segueix mantenint que s’ hauria de tenir en compte en una futura recepció, tots els ingressos per IBI, taxes, Llicències d’ obres, i altres impostos que els veïns de les urbanitzacions han anat pagant sense quasi contrapartides.
  • Ampliació del camí de la Farinera. Can Vila te un problema important d’ accés per carretera, per tant cal una solució que impliqui ambdós municipis. L’ Ajuntament de Sant Pere esta d’ acord amb finançar el 50% de les obres. Segons ens informa el Sr Alcalde, el cost total de l’ obra podria pujar uns 25.000 euros. PUSA manifesta que donarà suport a aquesta proposta si finalment arriba al Ple.
  • Demanem tanmateix que es retiri el recurs Contenciós administratiu contra l’ Ajuntament de Sant Antoni, per entendre que no és el millor camí per arribar a cap acord en tots aquells temes comuns que afecten els dos municipis.
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment