Problemes d’ accés al menjador de l’ escola Joan Casas.

L’ Ampa de l’ escola Joan Casas s’ ha fet ressò de les queixes dels treballadors de l’ empresa de càtering que gestionen el menjador relatives a les dificultats per poder desplaçar els carros del menjar des de l’ entrada principal de l’ escola fins a la cuina del centre educatiu. La raó no és altra que amb les obres de l’ ampliació, s’ ha obert temporalment un camí accessori fins el menjador que travessa una zona de terra i sorra que fa força complicat poder moure els carros, ja que les rodes s’ enfonsen. Aquest problema pot veure’s agreujat quan apareguin les primeres pluges i la zona es converteixi en un fangal. Tenim noticies que l’ ajuntament te constància de la problemàtica i que està en vies d’ aportar-hi solucions. Seguirem informant-vos de com evolucioni el problema.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment