Robatori a SAV aquest estiu?

Detingut lladre a SAV

Publicava el diari digital, l’ Actualitat del baix Montseny que aquest més de juliol i agost hi han hagut dos robatoris a Sant Antoni de Vilamajor. Ambdós comesos per la mateixa persona, un jove de 20 anys amb antecedents penals. Concretament, el diari indica com a dies en que es van cometre els delictes els del 30 de juliol i el del 5 d’ agost. No indica la noticia si el robatori va ser perpetrat al poble o a les urbanitzacions. PUSA va contactar la mateixa setmana en que va aparèixer la noticia, amb la policia local de Sant Antoni, i ens han assegurat que no s’ ha produït cap acte delictiu en les dates indicades, ni tampoc en dates properes. Deixem aquí l’ interrogant, però cal pensar que si així fos, la policia de Sant Antoni en sabria quelcom, o almenys ho hauria de saber per a major tranquil·litat dels veïns. La noticia no indica la font, per tant hem de pensar que no ha estat degudament contrastada.

Comparteix

3 Responses

  1. Company, malauradament L’Actualitat del Baix Montseny ens va deixar ja fa un temps.
    Et refereixes a Baix Montseny: el diari digital del Baix Montseny, que és una edició local del diari Nació Digital…

    • Certament, no tots els politics contrasten les seves informacions, però no es el cas del PUSA. Sempre procurem donar informació veraç i fer-ho de manera objectiva. En el cas que ens ocupa, PUSA va reunir-se mitjançant el seu cap de llista amb el responsable de la policia local de SAV i davant la noticia publicada per Baixmontseny.info va recabar més informació, al tractar-se d’uns actes que amoïnen la ciutadania . La pròpia policia va informar-nos que a les dates apuntades en el diari, no s’ havien produït robatoris al nostre municipi. Naturalment, com a regidors d’ aquest ajuntament, la informació que la màxima autoritat de la policia local ens dona hem d’ entendre-la com a certa, per un simple principi de respecte cap als treballadors públics del nostre municipi, i per una qüestió de responsabilitat en vers els ciutadans. Si els regidors del poble no es creuen les informacions de la policia del seu poble, quina credibilitat podem transmetre als veïns sobre el seu funcionament?.
      En qualsevol cas, demanarem una ampliació dels fets ocorreguts aquest estiu i demanarem al regidor de governació que ens aclareixi els fets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment