Robatori al C/ muntanya de Montserrat. Alfou.

Robatori Carrer Montanya Montserrat

La setmana passada, 5 individus varen forçar l’ entrada de una casa del carrer Muntanya de Montserrat a la urbanització de Sant Julià d’ Alfou i es van endur petits electrodomèstics. El robatori va ocórrer el dimarts al vespre. Els delinqüents van fugir amb una furgoneta blanca no abans que una veïna avisés a la policia local de SAV. La nostra policia va contactar amb la de Llinars i amb els mossos i es va procedir a desplegar una sèrie de controls policials que van donar com a resultat la detenció dels presumptes autors del ilicit. Celebrem la bona actuació de la policia i els mossos, però això no treu que els que vivim a les urbanitzacions no estiguem cada dia més intranquils davant la escassíssima presència policial als carrers de les urbanitzacions. Fa ja força temps que les patrulles policials a les entrades de les urbanitzacions han desaparegut del tot. Prevenció si us plau.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment