Per que no s’ han acabat les obres del Carrer Desmai?

El passat mes d’ abril, PUSA publicava la noticia que el carrer tocant amb Desmai ( https://pusa.cat/2013/04/obres-a-la-sortida-de-alfou-direccio-sav/) estava en obres per un problema d’ un tall elèctric. Es va reparar el cable i es va tancar de dou la vorera. D’ això fa exactament 5 mesos, però sembla ser que no s’ ha rematat la feina i que per dexadessa o mandra no s’ ha pogut tapar el sot de l’ escomesa del llum.

Obres carrer desmai

Com podeu veure a la foto, del passat dia 28 de setembre, manca tapar el forat i refer la vorera. Esperem que la Junta posi mans a l’ obra i no s’ eternitzin els treballs  com últimament esta passant arreu de la urbanització.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment