Fuites d’ aigua a Alfou. Un desastre.

 Mapa fuites alfouAl que va de mes, PUSA ha detectat fins a 10 trams d’ acera aixecats per problemes de fuites a la xarxa d’ abastament d’ aigua. L’ Avda Vilamajor s’ emporta el ple, amb 6 intervencions, al tram que va del passatge de la Farigola al C/Hortènsia; un altre al C/ Ginesta, un al C/ Olivera, i un altre al C/ Desmai.

Cal una intervenció urgent i generalitzada per tal d’ evitar aquesta sagnia constant. Cada m cúbic d’ aigua que perdem te un cost que paguem a SOREA i a l’ ACA en forma d’ impostos, a més del probleme de ètica mediambiental. L’ Ajuntament no ens ajudarà, però cal que la Junta fixi d’ una vegada quines son les seves prioritats.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment