Festes Majors d’ Alfou 2012

Els propers dies 28 i 29 de juliol tindran lloc les Festes majors d’ Alfou. Cal dir que aquest any la festa no començarà com era habitual el divendres, si no que s’ ha retallat un dia de festa per tal d’ estalviar. D’ altra banda, segons hem sabut, per primera vegada la FM es farà davant l’ esplanada de La Rectoria i no a la zona esportiva de can Llança.

Un cop més com l’ any passat, hi haurà una concentració de cotxes clàssics que organitzarà el Clan del Clàssic. S’ ha demanat que aquest any hi hagin garanties per part de la Junta que el pàrking de ciment de La Rectoria estigui a disposició exclusiva de l’ esdeveniment.

PUSA valora positivament la mesura de reduir els dies de FM, per que entenem que els diners s’ han de gastar en millores per a l’ urbanització, i donat que des de fa 3 anys, l’ Ajuntament de Sant Antoni no dona cap mena de subvenció per a les Festes Majors de la urbanització, sembla lògic reduir despeses.

No sabem qui portarà el servei de bar, ja que fins ara ho feia Can Llança en contrapartida de deixar les pistes de futbol per muntar el ball. Aquest any la festa es farà en terrenys públics, així que ignorem com quedarà la cosa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment