Reducció d’ un 30% en el nombre de regidors.

El diari Baixmontseny.info publicava com molts diaris les noticies referides a les noves retallades del PP.

La noticia fa referència a la possibilitat de reduir el nombre de regidors electes als municipis de tot l’ Estat. En el cas de Sant Antoni, passaríem de 13 a 9 regidors. Per a PUSA la mesura entenem que es positiva ja que com  a partit independent, no tenim clientela a l’ espera de un càrrec a l’ ajuntament. Es pot fer exactament la mateixa feina amb 9 que amb 13 regidors, i encara sortiria millor que l’ actual gestió municipal. Ara per ara tenim una sèrie de regidors com el de Governació (Autèntics Independents per Vilamajor ) o el de comerç, ( ERC ) que encara després d’ un any de feina no sabem quins projectes han engegat o quines propostes han desenvolupat.

Si al final, estar a l’ ajuntament és per tenir un sou de 1.000 euros cada mes, potser millor seria tenir-ne 5 en lloc de 7 ( nombre de regidors de govern necessàris amb 9 i 13 regidors respectivament ). Més que el nombre de regidors a escollir, tindriem que valorar la seva qualificació, capacitat i experiència.

Malgrat que la retallada del nombre de regidors afectarà molt més als petits partits que a les grans formacions, ja què caldrà treure molts més vots per obtenir representació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment