Carrers bruts a Alfou. S’ escombra?

Fa uns dies, davant les queixes del regidor del PUSA a Les Pungoles per la manca d’ escombrat dels carrers, el Regidor de governació Sr. Ginesta va dir-nos que molts carrers estaven bruts per què els veïns no retiraven els cotxes i que per tant la màquina d’ escombrar no podia actuar amb eficacia. Certament tenia raó, però tornant de vacances, i per tant sense que hi hagués cap cotxe aparcat al carrer de casa, he pogut comprovar com la pinaça i les fulles seguien al mateix lloc que dues setmanes enrere.

PUSA ja va demanar a l’ Ajuntament i a la Junta d’ Alfou que establis com a norma aparcar a cada banda del carrer per quinzenes i que l’ escombrat s’ adequès a aquesta normativa per tal de fer eficaç la feina de neteja de la via i carrers públics. Sembla ser que ningú esta per la feina en aquest sentit.

D’ altra banda, segons fons del mateix ajuntament, durant les Festes Majors de Sant Antoni, no es va passar la màquina pels carrers d’ Alfou, ja que la brigada estava ocupada amb altres feines relacionades amb les festes. Per tant els carrers han estat sense escombrar durant un mes i no una quinzena com és l’ establert. Des de PUSA ens preguntem si quan van ser les Festes d’ Alfou o les Pungoles, es va suspendre el servei de netaja al poble. Segur que no va ser el cas.

Comparteix

1 Response

  1. Jo hi ha coses que no entenc. Jo si no treballo no cobro, però els serveis tant si els rebu com si no els haig de pagar igual. Negoci rodó. Si per la festa major hi ha més feina al poble doncs que agafin durant uns dies més gent que n´hi ha molta a l´atur!!!!. A se m´oblidava que per això no hi ha diners. Senyors /es de l´ajuntament no es pot desvestir un sant per vestir-ne un altre……

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment