Fanal reparat per fi a Alfou.

fanal Av Vilamajor

Ja fa setmanes que un fanal a mig caure, amb la capçalera trencada, i amb part de vidres tallants per la fractura de la llampada, forma part del paisatge de decadència de la nostra urbanització. Afortunadament,  dimecres, un dels operaris de la brigada d’ obres va retirar l’ antic fanal i va col·locar momentàneament el pal del que l’ ha de substuituir. Un cop més des de el PUSA ho denunciem per tal que es restauri i repari abans, no pot ser que un fanal trencat estigui setmanes en aquesta situació. Tanmateix, al carrer Bruc, segueixen esperant el rètol que indiqui de quin carrer es tracta. Esperem que la junta es posi les piles i faci la feina amb més celeritat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment