Que hi ha del ADSL a Vilamajor?

Wiffi SPVFa ja quasi un any, PUSA va presentar una moció per a la millora de la connexió de l’ ADSL o banda ampla a Sant Antoni. La moció va ser aprovada per l’ equip de govern, però ha passat força temps i sembla que res s’ ha fet.

Altres ajuntaments han demanat ajuts en forma de subvenció del FEDER, PUOSC o d’ altres depenents de la Generalitat. En aquests casos per tal de portar el cable als seus municipis. PUSA tansols demana que la regidora de comunicació i noves tecnologies busqui noves oportunitats o operadors que millorin el servei, no exigim res, sols demanem que es trevalli en el tema de manera seriosa. Seguirem esperant un any més, i seguirem denunciant el problema agradi o no a l’ ajuntament.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment