FM a Vilamajor. Perdem per golejada.

Programa FM SAV 201656 actes per les FM de Sant Antoni, reaprtits entre els dies 17 i 27 d’ agost. Exposicions, skatepark, sardanes, concerts, cercavila, concursos, correfocs, campionats, etc. Per a tots els gustos i colors, cultura, música, jocs infantils, etc. Tot perfecte, si no fos per què les urbanitzacions un cop més queden al marge de la festa. Cap acte s’ organitzarà a les urbanitzacions. Un any més perdem per golejada.

PUSA, ha mantingut converses amb la regidrora de cultura d’ ERC per tal de canviar aquesta situació i fer que algun dels actes que el proper any es programin per a les FM, és facin a les urbanitzacions. Us hem de dir que la regidora en qüestió ha entés la nostra demenda i sembla que recollirà el guà. Així ho esperem i ho dessitgem. Volem que les FM de SAV ho siguin de tots, visquem o no al núcli urbà.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment