Una de piscines.

Les Pungoles opina i viu ha denunciat al seu web, l’ estat de les piscines de les Pungoles que sembla ser perden aigua a dojo. Segons ens ha informat el regidor d’ esports, la pèrdua d’ aigua no és producte únicament del mal funcionament de les bombes si no de problemes d’ impermeabilitat del sarcòfag. Se’ns ha informat que el proper any es farà una actuació a fons sobre aquest problema. Agraïm al regidor del PP les explicacions i esperem que el proper any no tinguem que recordar-li de nou aquest tema.

D’ altra banda, també segons Les Pungoles Opina i Viu, aquesta darrera setmana un banyista de les piscines de Les Pungoles va patir un atac apileptic quan s’ estava banyant. L’ actuació dels serveis mèdics va ser ràpida i sembla ser que tot va acabar en un ensurt. Dessitgem que aquest veí es recuperi ven aviat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment