Sessió extraordinaria del dia 26 d’Octubre.

El passat dia 21 d’ octubre ens van convocar a la Comissió informativa per al Ple Extraordinari del dia 26 del mateix mes. Per tant hem tingut 5 dies per estudiar la documentació objecte de l’ ordre del dia. Malauradament, amb tan poc marge de temps, ens ha estat impossible poder formar-nos una idea contrastada de les modificacions que suposen respecte del pressupost els punts 4 i 5 de l’ ordre del dia.

Naturalment, les nostres obligacions amb les nostres feines i professions, fan que resulti força complicat amb un marge de 5 dies buscar la documentació pertinent per valorar les propostes de l’ equip de govern. El punt referent a la modificació de crèdits suposa aprovar una despesa no prevista en el pressupost d’ enguany de quasi 200.000 euros. Inicialment el Ple Extraordinari tenia que designar els membres de les meses electorals per  a les eleccions del 20 de novembre, i per tant en aquest cas si que amb el marge de temps donat en hauria de sobres. 

PUSA entén que incloure un desviament de despeses i la aprovació de les taxes vigents, no hauria d’ haver-se inclòs dins aquest Ple, per entendre que hi ha hagut temps de sobra  per incloure-les en els plens fets fins ara, o en tot cas en el del proper mes de novembre.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment