Trovada en comú dels dos Ajuntaments.

Els dos diaris comarcals han informat aquest divendres de la reunió dels regidors d’ ambdós ajuntaments (Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor ) per tal d’ aparcar les diferències existents i crear una sèrie de comissions de treball conjuntes.

S’ han creat 5 comissions:

1º De mobilitat

2º Ensenyament

3º Seguretat

4º Turisme i promoció econòmica

5º Equipaments.

A més hi haurà una Comissió de seguiment i una supramunicipal.

Cal aplaudir la reunió i la voluntat de treballar en equip, malgrat l’ equip de Sant Antoni ha ignorat la resta de regidors de l’ oposició, mentre que el de Sant Pere n’ ha integrat la meitat.

També resulta curiós que malgrat CiU va rebutjar les propostes del PUSA en matèria de seguretat, d’ entre les qual hi havia la de compartir la vigilància de les urbanitzacions situades als dos municipis de manera que l’ actuació policial fos més racional, resulti després que la creació de la Comissió de Seguretat acabi apuntant en aquesta direcció.

De totes meneres, ens sembla exagerat el nombre de comissions, si no ens hem descontat son 7, la comissió supramunicipal, les 5 per matèries i la comissió de seguiment de les comissions. A més cada comissió estarà integrada per dos regidors, la qual cosa sembla excesiva.

En fí, més que qui faci les coses i qui tingui les iniciatives, el que és important és que es facin, i per això aplaudim la reunió conjunta entre els dos ajuntaments.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment