In Crescendo al Patronat: ens preocupa.

Patronat 2015Aquest divendres dia 16, al Patronal al voltant de les 6 de la tarda, el grup musical In Crescendo farà una representació organitzada per la regidoria de cultura per a la gent gran. Tota la part de l’ teatre estarà reservat per als avis i la part de dalt, el galliner estarà lliure per a la resta de públic. S’ espera un públic majoritàriament format per nens i canalla. El problema es que no hi ha entrades, ja que l’ entrada es lliure per a tothom, de manera que pot donar-se el cas que una munió de pares i nens vulguin entrar-hi, i si no hi ha entrades, serà complicat fixar un límit d’ aforament i per tant entrem en un risc innecessari.

Per la nostra part, hem fet arribar la nostra preocupació al regidor de governació i al de cultura per tal que evitin riscos i problemes de tot punt evitables.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment