Camins per pasejar a Sant Antoni.

Ahir al matí amb el Javier Gosin, varem recórrer els camins de bosc que van des de Alfou a Sant Antoni. És tracta d’ una ruta força bonica, gens accidentada i que permet passejar amb bici o caminant, inclús amb cavall. Pots sortir d’ Alfou i arribar sense problemes fins al poble de Sant Antoni. Pel camí hi ha dos abeuradors per els animals salvatges i força flora i fauna, tot un regal per als sentits. La passejada ens va portar dues hores i va ser un exercici força complet. Una bona iniciativa seria fer indicadors amb les diferents rutes a seguir, i inclús posar algun banc per a que la gent més gran pogués descansar a meitat del recorregut.

Comparteix

4 Responses

  1. Hola de nou: M’interessa molt que em pugueu indicar des d’on s’agafa el camí des del poble, és a dir, per fer el camí a la inversa. Estic completament d’acord en que caldria fer indicadors de les diferents rutes del poble, perquè tenim un entorn preciós i val la pena aprofitar-les. Gràcies!!

  2. Doncs crec que una ruta comença al carrer Girona, aprop de l’ escola o també a la sortida del poble per la carretera d’ alfou. Ja li preguntaré al Javier que és l’ expert.

  3. A mi també m´interessa saber més d´aquesta ruta Jo m´ofereixo a fer-la amb en Javier si vol gravar-la al GPS i publicar-la.Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment