Mobilitat a Sant Julià d’ Alfou.

Potser ja és hora de començar a estudiar una nova ordenació dels carrers , les zones d’ aparcament , la modificació dels bàdens i l’ estabilment d’ algún semàfor a les entrades més problemàtiques d’ Alfou.

Tenim algune spropostes a fer:

1º Fer més carrers unidirecionals, llevat de les vies principals com Avda Vilamajor, d’ Alfou o Cardedeu, etz.

2º Establir per quinzenes les bandes de les boreres on aparcar.

3º Col·locar un semàfor al fimal del C/Desmai cantonada amb la carretera rural a Sant Antoni. Semàfor amb detecció de moviment, per tal que faciliti una circul·lació fluïda a les hores de menor trànsit.

4º Reduïr el procentatge de desnivell als “passos elevats” reductors de la velocitat. Hem rebut forces queixes de propietaris de cotxes als que els amortidors se’ls han trencat per aquesta causa.

Totes aquestes propostes seran presentades el proper dijous a la Junta de Propietaris d’ Alfou i rebran per part del PUSA tot el suport per fer-les efectives al proper Ple Municipal.

Si teniu alguna suggerència a fer per millorar la nostra urbanització podeu enviar-nos-les al nostre correu.

Volem donar les gràcies al David Osuna per les seves aportacions en aquest tema.

Comparteix

1 Response

  1. Me parece unas propuestas muy,pero que muy acertadas,teniendo ya como precedente algunas calles de sentido único y con muy buena aceptación de nuestros vecinos en nuestra Urbanizacion.Personalmente creo que establecer quincenas de estacionamiento mejorará el aspecto y la funcionalidad de nuestras calles.Respecto a los badenes también me parece muy apropiado bajar la altura de ellos,ya que no todos disponemos de “Todoterreno” y nuestros coches sufren mucho de palieres,és más,hay disponibles los de goma con la altura reglamentada.
    Un saludo y seguir trabajando como hasta ahora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment