El Transport públic a les urbanitzacions ha mort de la mà del nou govern municipal que porta les regnes de Sant Antoni de Vilamajor. 

Com podeu veure en CROC tenim l’ horari anterior, i en color BEIGE el nou.

En el cas d’ Alfou, per anar a Llinars ( RENFE ) sols es podrà fer a les 11:21h, un horari certament absurd ja que per tornar tindràs que esperar fins les 14:20 h

Al fou perd 8 hores de arribdes i sortides.

Pel que fa a la resta d’ urbanitzacions, el primer tren que enllaça amb el bus fins Llinars per agafar el tren a Granollers o Bcn, arriba a les 9.06 a Llinars, pasades les 10.00h a Bcn. Per tant no es pot agafar per anar a la feina.

En qualsevol cas, tampoc podríem tornar a Can Miret o Pungoles a la tarda, ja que el bus empalma amb el tren procedent de Bcn direcció Llinars a les 14:27h i per tant s’ hauria d’ agafar a Bcn cap a les 13:00 h, horari encara feiner.

En resum, amb la nova disposició de horaris, podem dir que ja no hi ha transport públic a les urbanitzacions.

Comparteix

2 Responses

  1. Es una vergonya… m´he estat mirant un video de la campanya electoral de CiU on parla l´alcaldesa
    http://www.youtube.com/watch?v=F6Ka1Ig2iIE
    Textualment diu la sra. Bardala “Sant Julià, Can Miret, Les Pungoles, Can Vila i el Nucli Urbà perquè tots junts fem poble.Gestionarem les urbanitzacions amb mentalitat de barri…” segurament es va deixar de dir de barri marginal. Aquest conveni de transport públic es un menspreu a la gent de les urbanitzacions

  2. És possible que cap membre del Govern Municipal de SAV hagi previst que els nostres fills estudien Batxillerat a l’Institut de Sant Pere ( també és dels nois i noies de SAV) I QUE NO HI HA NI UN SOL MITJA DE TRANSPORT PÚBLIC PER ANAR-HI??. Una altra trava, aquesta vegada a l’educació, vers els veïns de Sant Julià d’Alfou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment