Fanal caigut al C/Magòlia. Alfou

fanal caigut magnoliaEl passat dia 7 de gener, al C/ Magnòlia va caure un fanal a terra. No va ser fruit de cap cop, ni per la força dels elements, va caure simplement per què l’ estat de les fixacions i suports que el fixavena terra estaven en molt mal estat. És un problema comú de molts dels fanals de les urbanitzacions, i un perill afegit per als veïns. En aquest cas. l’ EUC va actuar amb celeritat i va fixar de nou el fanal en l’ espai d’una setmana. Felicitem a la Entitat per la rapidesa en la reparació, però no deixa de ser preocupant com dia a dia la urbanització es va deteriorant. Cap posar-hi remei amb un pla seriós de substitució de tot l’ enllumenat.

Comparteix

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment