Pregunta al Ple de juliol sobre els problemes d’ aparcament a Alfou.

El article 170 ap k del POUM de Sant Antoni de Vilamajor estableix que : Abastaments, esportius, religiós: una plaça d’ aparcament per cada 20 places d’ aforament.

L’ aforament que s’ ha establert per a les pistes de Pàdel Alfou ha estat quantificat en 190 usuaris, per tant, hi te que haver una reserva de 10 places d’ aparcament dins la instal·lació esportiva, sigui privada o pública.

La llicència atorgada d’ ampliació ja preveia la reserva de sol per a aparcament, malgrat creiem que és insuficient, vist com estan els carrers del Bruc i Corredor d atapeïts de cotxes.

PUSA entén que a un equipament esportiu ubicat a una ciutat, ( amb metro, bus o amb blocs de pisos propers on viu molta gent que poden accedir a l equipament esportiu caminant, amb taxi, bus o metro) una reserva de 1 plaça de pàrquing per cada 20 persones pot ser suficient, però a Alfou, on tothom dels pobles del voltant que fan servir les pistes de pàdel, han de venir obligatòriament amb cotxe, ja que no hi ha altre accés o transport públic, resulta clarament insuficient la ràtio 1 a 20. Per tant potser caldria canviar l’ apartatk” de l’ art 170 del POUM.

Created with Wondershare Video Editor

 

Pregunta incendis from PUSA on Vimeo.

Created with Wondershare Video Editor

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment