Acte vandàlic a Alfou.

SAV cartell EspañaFa uns dies, uns bretols sense gaire contingut intel·lectual, varen pintar la paraula España al cartell on s’ anuncia l’ entrada a Sant Antoni de Vilamajor des de Cardedeu, entrada a l’ Avda del Bosc just Alfou. Alfou sempre ha estat una urbanització de gent de tots els indrets, molts extremenys, aragonesos o castellans van fer-se la seva casa a Alfou i molts dels seus fills s’ hi han quedat a viure. Aquí mai ha dit ni ha obligat ningú a possar una estelada ni cap bandera, ens respectem i acceptem la voluntat del que els veïns decideixin entre tots. Per aquesta raó és inaccectable que es pinti i faci malbé el cartell amb un grafiti amb la paraula España que no te raó de ser en el nostre municipi.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment