Robatoris 2015Ha succeit aquesta setmana i no serà l’ última.

Sens dubte, vigilar i mantenir la seguretat a les urbanitzacions es feina feixuga i complicada. Sens dubte no podem tenir un policia a cada hora del dia i a cada carrer de les urbanitzacions. Malgrat gràcies a la nostra insistència i a les queixes dels veïns, s’ ha pogut ampliar la policia local amb més agents, mai podrem garantir la seguretat al 100%. Ara tenim els efectius, i ara ens cal apretar en el nombre de rondes que es fan a les urbanitzacions, l’ instal·lació de càmeres o més controls estàtics a les entrades. Seguirem insistint en el tema, perquè com vosaltres som també afectats, els robatoris no coneixen de color polític. Per bé i per malament, els vostres problemes son els nostres també, així que a seguir picant pedra, com sempre.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment