Camí Nord de les Pungoles a punt.

Camí nord PungolesL’ Ajuntament de St Pere ja ho va anunciar ala darrera Assemblea de propietaris: el camí nord que uneix les Pungoles amb la carretera que va de Sant Pere a Cànoves seria asfaltat. Els veïns es van mostrar certament dividits en quan a la decisió, però al final l’ ajuntament va tirar pel dret i ha acabat les obres. PUSA estem a favor d’ aquesta obra ja que millora un accés directe a la urbanització, però pensem que sovint, abans d’ aprovar una obra que afecta a veïns d’ una zona, no costaria gens preguntar-los la seva opinió i fer una mena de consulta sobre les prioritats que tenen.

Al final, el que ens ha d’ importar és que St Pere ha tingut en ment els veïns de les urbanitzacions a l’ hora d’ invertir-hi els diners del seu pressupost.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment