Mesurador de trànsit de vehícles a Alfou.

Mesurador cotxes diputPUSA fa aproximadament mig any, va demanar a la regidoria de governació que es demanés a la Diputació de Barcelona uns mesuradors del trànsit rodat a la urbanització d’ Alfou. Concretament a les tres entrades, la de Cardedeu, la de la carretera de Sant Antoni i la de la rotonda de Llinars. L’ objecte de la petició no es altre que saber quina densitat de circulació pateixen els carres i vies principals de la nostra urbanització. Amb aquestes dades podrem determinar si Alfou es una via de pas per a veïns d’ altres municipis en els seus desplaçaments. Tots sabem que les despeses de manteniment de l’ asfaltat dels carrers d’ Alfou son a càrrec dels veïns, per tant seria bo saber quina intensitat de trànsit pateixen. Depenent dels resultats de la prova demanarem un estudi també a Les Pungoles.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment