Preguntem pels robatoris i les falses alarmes.

Conveni policia immobiliareiesDavant la creixent utilitat dels grups de whatsapp creats a les urbanitzacions pel PUSA i que s’ han demostrat una eina útil per denunciar problemes d’ inseguretat, hem detectat que en alguns casos, els veïns avisem a la policia al veure a persones entar en cases abandonades quan en realitat es tracta de visites de compradors acompanyats dels agents immobiliaris. Per evitar que la policia faci desplaçaments innecesaris i a més es generi una situació d’ alarma no necesària, hem pensat que la policia hauria de tenir l’ agenda de futures visites de persones de les agències a les cases no habitades de les urbanitzacions, de manera que quan un veí truqui per denunciar un pressumpte delicte, la pròpia policia pugui informar els veïns que no es tracta de cap fet delictiu, si no d’ una simple visita comercial.

Aquí teniu el video sobre la proposta feta al Ple Municipal de juliol.

Conveni Policia / immobiliaries

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment