Escrits dels partits al butlletí SAV.

Butlleti juliol 2015

Butlleti SAV juliol 2015

Convergència i ERC parlen del PUSA com un partit que manipula, menteix, fa populisme, que destrueix, que vol enderrocar, que fomenta l’ odi i el ressentiment, que diem que són feixistes, etc.

Però en aquests primer butlletí, un cop més i en van uns quants, els únics que hem fet propostes hem estat nosaltres. D’ entrada donant suport als veïns quan van demanar-nos ajuda davant la col·locació d’una antena de telefonia mòbil de 23 metres a tocar de les cases i d’amagat, també reclamant un millor finançament de les urbanitzacions després de l’augment de l’IBI, o impulsant una campanya per netejar les parcel·les abandonades de les urbanitzacions que en temps d’estiu són un focus de perill d’incendi, o també demanant que el descompte de les bonificacions de la deixalleria siguin automàtiques i no calgui anar en persona, durant molt pocs dies de gener, per demanar per instància el descompte corresponent. Tot propostes constructives, que beneficien a tots els veïns, mentre d’altres segueixen fent política made in PP, aquella que tant critiquen quan ve de les Espanyes, però que fan seva quan un partit aliè al status quo de partits, els fa ombra.

Nosaltres seguirem a la nostra i no ens vendrem per una cadira a l’Ajuntament.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment