4ª Reunió per aprobar la moció contra els desnonats.

Perill desnonament

El passat dia 15 d’ octubre va tenir lloc la 4ª reunió entre els grups polítics a l’ Ajuntament i Àgora Vilamajor per tal de redactar una propera moció en favor dels desnonats i la dació en pagament.

Van assistir-hi els regidors de CiU, PUSA, AIV i el regidor no adscrit ( ex PP ), així com els dos representants d’ Àgora Vilamajor. PUSA valora molt positivament la resposta de l’ equip de govern que es va mostrar força conciliador i obert a introduir les demandes que des de el col·lectiu Àgora i partits de l’ oposició van proposar. La moció queda pendent d’ uns petits detalls per a ser definitiva, i entenem que serà una manifestació inequívoca de la posició unitària de tot el Consistori en contra dels desnonaments. En resum, els punts de la moció tractaran temes com l’ establiment d’ un registre de persones en situació de perill de desnonament, crear una borsa de vivendes en règim de lloguer social, recolzar institucionalment amb la màxima figura de la nostra alcaldessa els afectats, facilitar un arquitecte per la tramitació de  les cèdules d’ habitabilitat en cas de dacions en pagament i desenvolupar una ordenança per la concessió d’ ajuts socials en els casos esmentats.

En resum, un treball fet en comú que ha demostrat que les forces polítiques de SAV poden treballar plegats en aquells temes que realment preocupen als ciutadans.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment