Pistes esportives a Can Vila: es pot fer quelcom?

Can vila pistes espJa quasi un any, el nostre partit va tenir una reunió amb l’ equip de Govern de Sant Pere de Vilamajor per tal d’ exposar alguns del problemes que enteniem hi havien a Can Vila. Un dels problemes que varem tractar va ser el de les pistes esportives. D’ aquella reunió es varen aconseguir coses com la retirada del recòdrom, després va venir la reforma del fronton, però per manca de diners, les pistes segueixen presentant un aspecte un tant deixat.

can Vila pistes esp 1Can Vila piscinaCan Vila frontonDes de el PUSA creiem que els dos ajuntaments haurien de juntar esforços per tal de donar un impuls a l’ equipament esportiu de la urbanització. Una comissió mixte entre els dos ajuntaments es necesària per tal de trobar una sortida a les instal·lacions que ara per ara son d’ una imatge lamentable per als veïns.

Comparteix

2 Responses

    • Certament Can Derrocada existeix i és una gran urbanització, però PUSA no te representació a l’ Ajuntament de Sant Pere i aquest és l’únic motiu pel que el nostre partit defensa els interesos de les urbanitzacions de Sant Antoni. Ens agradaria força que un partit semblant al PUSA s’ ocupés dels problemes de les urbanitzacions de Sant Pere, i esperem que els veïns del municipi veí prenguin conciència que cal defensar els seus drets. Moltes gràcies per seguir-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment