Nou accident a la carretera d’ Alfou.

accident carretera alfou

Dimarts a les 9:30h es va produir un accident a la carretera que uneix Alfou-Pungoles amb el poble. Plovisquejava i un vehicle en fer un avançament sobre un altre va perdre el control i va sortir de la carretera sense conseqüències físiques pels ocupants ni l’ altre conductor. Es tracta d’ una carretera perillosa, amb pegats de ciment, corbes sense visibilitat, sense línees pintades que la delimitin i sovint amb fang quan plou. Malgrat el lamentable estat de la carretera, els conductors hem de ser conscients que amb prudència no hi ha cap carretera perillosa per si mateixa. Cal respectar els límits de velocitat, que son de 40Km/h i circular per ella gaudint del paisatge, sense presa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment