Els robatoris a SAV a la premsa d’ aquesta setmana.

El nou 9 robatoris Alfou 2014

Tant el diari local El 9 Nou, com el digital Baixmotseny.info publicaven aquesta setmana articles que feien referència a l’ onada de robatoris que ha patit SAV aquests darrers dos mesos, i especialment Alfou. Noticia que ja publicava el PUSA el 4 i 14 de febrer d’ enguany. El diari El 9 Nou publicava en portada el titular següent “Es tripliquen en tres anys els robatoris en urbanitzacions de Vilamajor” i desenvolupava l’ article que el nombre de robatoris en aquests darrers tres anys ha estat de 64; 43 a Alfou, 12 a Les Pungoles, 5 a Can Vila i 4 a Can Miret. El 2013 es van produir 31 robatoris, per 11 del 2010 i 12 al 2011.

Sobte que aquesta informació hagi estat facilitada avans a un diari que no pas als regidors del PUSA, que amb data de 12 de febrer de 2014 varem demanar ( reg. entrada 2014/790) “relació de delictes comesos a les urbanitzacions durant el període 2010-2013”. Doncs bé, fa ja més de tres setmanes esperant una informació que una trucada de telèfon d’ un diari ha pogut conèixer al moment. El fet que des de l’ Ajuntament s’ hagi facilitat una informació tan acurada i ràpida al diari El 9 Nou ,mentre que la mateixa informació se’ns ha fet arribar el dia 4 de març, tres setmanes després d’ haver-la sol·licitat, entenem , no és la millor manera de tractar a tots els veïns que vivim a Alfou, a Les Pungoles, a Can Vila o a Can Miret. No han d’ oblidar els regidors del govern, que PUSA no representen als seus dos regidors, si no a 275 veïns de les urbanitzacions que ens varen donar el seu vot. PUSA entén que en aquesta ocasió, hem estat menystinguts i que aquest tipus de conductes, no ajuden a tenir una relació de confiança mútua tan important per una bona col·laboració.

 

Comparteix

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment