Xerra de l’ ANC a Vilamajor

cartellCCN (1)L’ ANC, ens ha fet arribar el cartell de la propera xerrada sobre els pros i contres del procés encetat arran de la propera consulta del 9 de novembre de 2014 , per tal de decidir el futur de Catalunya. Com no podia ser d’ altra menera, PUSA considera important sentir totes les opinions respecte d’ un tema tant important pel futur de tots.

La nostra postura com a partit és la de deixar que el poble de Catalunya pugui decidir el seu futur, sense entrar a valorar el vot en un sentit o altre. Estem d’ acord amb que es voti, però entenem que el nostre partit te sensibilitats molt diverses. També és cert que els votans del PUSA estan per la democràcia, pel fet que s’ escolti a  la gent a les urnes. Per això entenem que és important sentir totes les opinions i difondre-les. Vosaltres decidiu.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment