Primers detinguts pels robatoris a SAV.

El diari digital Baixmontseny.info informa al seu web de la detenció de dos presumptes lladres a Llinars pels recents robatoris a la urbanització de sant julià d’ Alfou.TV robada

D’ altra banda, el diari El 9 nou, també es feia reso de la detenció de  dos homes acusats de 61 robatoris al Vallès Oriental. Més concretament, per fets delictius comesos a Can Falguera, Can Rovira i altres urbanitzacions de Llinars, l’ Atmella i 5 dels robatoris d’ aquest any a Alfou. Els detinguts son veïns de l’ Hospitalet de Llobregat. Ara per ara els mossos d’ esquadra busquen un tercer presumpte delinqüents pels mateixos fets. La policia ha engegat un operatiu amb 50 policies de paisà amb un operatiu anomenat “Licius”. El modus operandi dels detinguts era el d’ entrar a cases per robar en poc més de tres o quatre minuts joies, diners o petits aparells electrònics. La detenció es va produir el 18 de febrer.

Des de PUSA volem felicitar a la policia Local de Llinars, Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor, així com el cos de Mossos per la rapidesa en la resposta i les detencions efectuades. Esperem que això suposi un punt d’ inflexió en l’ onada de robatoris que patim.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment