Plaça del C/ Iuca. Res ha canviat.

cables plaça Iucaplaça iucaescales alfou

Com podeu veure, aquestes fotos ( les fotos son d’ aquest mes de juliol de 2013) semblen calcades de les que fa un any vem penjar al nostre web denunciant la situació de la plaça de final del C/ Iuca.  Efectivament, la Junta va procedir a fer neteja de la zona, però passat un any, i oblidada la nostra denuncia, sembla que les coses han tornat a l’ estat d’ abandonament habitual en que es troba la nostra urbanització. Instem a la Junta de Conservació que es dediqui realment a conservar en bon estat els espais comuns. PUSA entén que la prioritat ha d’ ésser la conservació i el manteniment de la urbanització, més que la d’ iniciar projectes faraons de discutible rendibilitat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment