El Nou 9 recull les queixes dels veïns de Les Pungoles.

Queixes veins Pungoles el 9 nou

El Tomás, veí de Les Pungoles i membre de la Plataforma Veïnal per la Recepció de Les Pungoles juntament amb el regidor del PUSA a l’ Ajuntament de SAV varem ser convidats per el diari El Nou 9 a denunciar l’ estat d’ abandonament en que es troba la urbanització de Les Pungoles. Tant el Tomás com en Ferran Calvera varem mostrar un grapat d’ indrets de la urbanització amb dèficits urbanístics notables. Voreres despreses del paviment, asfalt esquarterat, fanals amb la caixa de cables lligada amb brides o cinta aïllant, cables de la llum soterrats que queden a la vista en alguns trams, etc. La foto recull un dels punts que es van mostrar als reporters del diari. El reportatge es va fer divendres dia 26 al voltant de les 16:00h. PUSA va aprofitar per denunciar que la situació que viu Les Pungoles és perfectament extrapolable a la resta d’ urbanitzacions del municipi.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment