Últimes noticies del gaseoducte.

L’ obra faraònica que acabarà en un no res. Segons publiquen els mitjans de comunicació de la comarca, el gasoducte que havia d’ unir la xarxa gasística amb França no es acabarà ja que els francesos han manifestat la seva intenció de no executar les obres fins a la seva frontera. El més greu és que la part francesa mai va manifestar que farien aquesta obra per la frontera catalana, si no que van escollir la opció basca. Ara que ens hem gastat 42 milions d’ euros, que hem fet malbé el entorn paisatgístic del nostre municipi i dels municipis veïns, que hem expropiat terres de pagesos, talat arbres i causat un enorme dany ambiental, s’ adonen que el gaseoducte no serveis per a res.

Que pasarà ara amb les obres? S’ soterraran els tubs? Tornaran a plantar els arbres que van talar?. Un país de pa sucat amb oli, on la imprevisió, i les ganes de guanyar diners fàcils queden davant de tota la resta.

El proper dilluns dia 7, Enagàs explicarà als regidors de l’ ajuntament com esta el projecte actualment i com es resoldrà el desgavell de tota aquesta obra. Des de el PUSA anirem per a demanar explicacions de tot el que s’ ha fet a Sant Antoni i amb les informacions que ens donin, de nou us informarem. De tots els partits amb representació a SAV, l’ únic que es va fer reso de les obres i que va demanar informació a l’ ajuntament i a l’ empresa que executa les obres ha estat el nostre. Ningú se’n recorda dels veïns mentre no hi ha convocades eleccions. Quin país!!!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment