La casa ocupada en varies ocasions, finalment ha estat tapiada.

La casa del Passatge Camèlies d’ Alfou que va ser ocupada en dues ocasions, ha estat finalment precintada pel banc propietari del immoble amb mesures anti ocupacions. L’ insistènci dels veïns ha estat clau per que el banc fes les reformes pertinents per evitar futures ocupacions. S han precintat totes les finestres amb reixes i les portes d’ accés per impedir-hi l’ entrada. Des de PUSA hem seguit i recolzat els veïns que varen denunciar la situació, amb reunions i actuacions coordinades que finalment han donat el seu fruit. Felicitem els veïns per la seva constància i valentia, els seus esforços i temps. Ho hem aconseguit.
Aquest és el camí que els veïns de totes les URBANITZACIONS hem de seguir, no defallir i exigir els bancs que tinguin cura de les seves propietats, i que aquestes no acabin sent un problema per la convivència entre el veïnat.
Volem també agrair a la policia local i mossos, la seva disposició i les seves actuacions sempre que han estat requerits.

CameliesCamelies1

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment