La petanca pot ser molt perillosa.

Des que es van fer les noves pistes de petanca a la nova plaça que hi ha davant el Casal d’ Avis, les antigues, han quedat en un estat d’ abandonament significatiu. Aquestes antigues pistes de petanca estan a tocar de la placeta on tenim les màquines de gimnàstica (C/Vell ) presenten ancoratges mal aïllats, rovellats i força perillosos.

Demanem a l’ ajuntament que desmunti les antigues pistes abans ningú prengui mal. Si cliqueu sobre la foto podreu veure que el que subjecte les fustes es un tros de ferro de bigues de formigó que serveix per fer encofrat, rovellat i ple d’ arestes punxants 

Des que es van fer les noves pistes de petanca a la nova plaça que hi ha davant el Casal d’ Avis, les antigues, han quedat en un estat d’ abandonament significatiu. Aquestes antigues pistes de petanca estan a tocar de la placeta on tenim les màquines de gimnàstica (C/Vell ) presenten ancoratges mal aïllats, rovellats i força perillosos.

Demanem a l’ ajuntament que desmunti les antigues pistes abans ningú prengui mal. Si cliqueu sobre la foto podreu veure que el que subjecte les fustes es un tros de ferro de bigues de formigó que serveix per fer encofrat, rovellat i ple d’ arestes punxants.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment