Obres i reparacions que cal fer a Can Miret.

Després d’ haver fet un tomb per Can Miret, de la mà del President de l’ associació de veïns de Can Miret, ens hem pogut assabentar de les deficiències i mancances que presenten algunes instal·lacions de la urbanització.

La tanca que podeu veure, està situada al C/Queralt, per la part del darrere de les pistes. Presenta un forat important pel que una persona adulta pot perfectament passar. D’ altra banda, els pilons que subjecten la tanca estan en mal estat i faciliten als lladres o incívics actuar sense problemes a l’ interior de les pistes quan ja estan tancades. Des d’ aquest web, demanem al regidor d’ esports que posi solució al problema, tal com ha vingut fent en altres ocasions en que així se l’ hi ha demanat.

Val a dir que des de l’ Associació de veïns de Can Miret, aquestes mancances ja han estat denunciades a l’ Ajuntament i que en aquest sentit l’ ajuntament sempre ha conegut de primerà mà quins eren aquestes demandes dels veïns.

Comparteix

1 Response

  1. Volia fer-vos saber que una de les faroles que hi ha a la carretera que va al Fou, entrant per Llinars, té tot el cablejat elèctric al descobert. Es la 4ª des-de la rotonda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment