Mapa de soroll a les urbanitzacions.

El darrer ple, l’ Ajuntament va presentar-nos un mapa de soroll ( límits de decibels acceptables al municipi ) per tal que els regidors votéssim sobre la seva tramitació. PUSA considera que estem davant un tema força important, ja que determinarà en el futur el nivell de soroll que estem disposats a suportar.

Així per exemple a les zones A2 el nivell de soroll ha de ser menor que al A4. En aquest cas el A2 serien les zones de residències d’ avis i l’ A4 les cases en general. També tenim unes zones B2 i B1 amb un major nivell de decibels, ja que es tracta de les zones esportives i carrers principals. Estem parlant de uns nivells de soroll de 60 decibels per a les cases, , 55 a les llars d’ avis, i 65 a les zones esportives i carrers principals.

Al nostre entendre, el nivell de soroll que s’ ha establert a les urbanitzacions no pot ser igual que el del poble, ja que la densitat d’ habitants, l’ existència de comerços i major activitat, fan que hi hagi més soroll. Per aquesta raó demanem una rebaixa dels nivells de decibels permesos a les urbanitzacions. D’ aquesta manera ens protegim de futurs projectes com el del Kàrting de Llinars.

mapa soroll alfoumapa soroll pungoles

 

 

 

 

 

 

 

A can Vila, totala zona que pertany a SAV te catalogat un nivell d’ A 4, excepte el cami de la Farinera que es un B1 amb 65 decibels permesos.

PUSA, està també valorant les zones i àrees de soroll del poble per establir si son les correctes, ja que també ens preocupem del benestar dels nsotres veïns del nucli. En breu posarem una valoració al respecte.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment