Imatges de les urbanitzacions.

Fent un tomb per les urbanitzacions ens hem trobat coses com aquestes.

fanal 1fanal 2

Fanals rovellats, amb prou feines els suports que els ancoren a terra estan complerts. Les tapes de la llum trencades o lligades amb brides o cinta aïllant. Descolorits i sense pintar.

 

 

 

 

 

 

acera Iucatubs electric pungoles

 

 

Les aceres també estan sovint en mal estat, amb panots trencats o desenganxats, cables elèctrics que surten de les voreres i un guirigall de rajoles diferents.

En alguns casos, al caure les rajoles s’ ha cobert la vorera de ciment que també s’ ha anat trencant deixant a la vista els cables de la instal·lació el·lèctrica.

 

 

 

 

 

 

Obres gas 1alfalt

 

 

 

 

 

 

L’ asfalt és la tercera pota de la deixadesa a les nostres urbanitzacions, on quasi 3.000 cotxes hi pasen cada dia malgrat els arranjaments fruit del seu deteriorament els paguem entre tots els veïns i malgrat els carrers son de domini públic.

no hi ha espaiparcela abandonada OliveraI per acabar, la manca absoluta de manteniment de les parcel·les abandonades que sovint impedeixen accedir o caminar per les voreres de les urbanitazions, i malgrat la normativa, ningú a l’ Ajuntament o a la EUC sembla que li importi gaire.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment