ERC i la revista SAV de Novembre.

SAV Nov ERC 2014

Satisfets que ERC tingui presents als veïns de les urbanitzacions i que s’ adoni que també som veïns i que cal integrar-nos al poble. Llàstima que no tinguessin el mateix interès quan varem demanar que les pistes de pàdel de Can Miret no pugessin un 400% els seus preus en clar perjudici dels veïns d’ aquesta urbanització.

Llàstima que tampoc ho tinguessin present quan vem demanar que al menys alguns dels 50 actes de les festes Majors de Sant Antoni es celebressin a les urbanitzacions.

Llàstima també quan no van recolzar l’ auditoria del preu de l’ aigua a les urbanitzacions o quan es va demanar més presència policial davant la creixent onada de robatoris al 2013.

Llàstima que mai el Sr Lera, regidor de ERC hagi anat  a cap Assemblea de Veïns de cap urbanització per escoltar els problemes i queixes dels veïns.

Llàstima que tampoc ens fes costat quan vem denunciar que la gent de les urbanitzacions pagant 30 euros més de rebut d’ escombraries rebien per contra el 40% menys que el servei  al poble.

Ara, a 5 mesos de les eleccions es preocupen de la integració dels veïns de les urbanitzacions . No ens prenguin per ximples, se’ls veu clarament el llautó, volen els nostres vots, no els nostres problemes.

I certament, el PUSA va néixer per defensar els veïns de les urbanitzacions, per que de ben segur ERC no ho farà, com tampoc ho ha fet mai CiU. Però sense oblidar que la gent del PUSA també volem que els serveis públics de Sant Antoni funcionen, per què hi portem els nostres nens a la seva escola, usem la seva biblioteca o anem al centre de Salut. Es clar que ens preocupen els problemes del poble, per què els patim en primera persona.  Caldria preguntar-se si al Sr Lera, a ERC en contrapartida li afecta que les voreres de les urbanitzacions estiguin trencades, l’ asfalt ple de pedaços, les pistes esportives tancades o privatitzades, o les cases assaltades. De ben segur no l’ afecta, perquè ni ha de portar els nens a l’ escola d’ Alfou, ni al centre de Salut de Can Miret, ni a la Biblioteca d’ Alfou, per la senzilla raó què no n’ hi ha cap servei, i per tant a ningú del poble se li ha perdut res a les abandonades urbanitzacions de  Sant Antoni de Vilamajor.

PUSA comença a incomodar, no som un partit que obeeixi a les mecàniques dels partits tradicionals i això fa trontollar l’ alternança de poder entre els partits dominats a Catalunya i d’ aquí aquest atacs d’ ultima hora.

Per últim, ens critiquen l’ haver demanat la creació d’ una comissió mixta amb Sant Pere per estudiar donar un nou impuls a les pistes de can Vila, és cert, però ERC s’ oblida que la moció feia referència a que les inversions tenien que ser proporcionades al nombre de veïns de cada un dels dos municipis, i que per tant a Sant Antoni li havia de correspondre entre un 10 i un 15% de la inversió. Això s’ ho calla el Sr Lera.

En fí, que hi farem.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment