Que hem votat al darrer Ple?

Ordre del dia Ple Nov 14Com podeu veure, ens hem abstingut en tres punts de l’ ordre del dia.

En el 6è punt, per tractar-se d’ una indemnització per l’ expropiació d’ uns terrenys durant l’ anterior legislatura.

En el punt 9è, per entendre que la contractació d’ un agent informador de l’ ordenança de civisme no era una contractació prioritària. Estem d’ acord amb fer servir el programa de treball i formació per a aturats majors de 35 anys, però creiem que l’ Ajuntament hagués pogut aprofitar el programa per contractar un agent de la policia, o un operari de la brigada, o per tenir una administrativa a les tardes a la rectoria d’ Alfou per fer tallers socioculturals a les tardes, és a dir, aprofitar la subvenció per activitats més profitoses per a la comunitat.

Al punt 12è ens hem abstingut per raó de la nostra constant queixa sobre les mocions sobre temes que son competència del Parlament de Catalunya, i no del municipi.

Les dues mocions presentades per el nostre partit, la referida al reglament de la radio de Vilamajor i la de l’ auditoria del preu de l’ aigua no van  ser aprovades. L’ equip de govern hi va votar en contra i no van prosperar.

En breu en Jordi, ens farà com sempre un resum de tot allò que va succeir al Ple.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment