Moció per a millorar la seguretat a les urbanitzacions.

 

 

Mocio seguretatA l’ atenció de l’ Alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor i resta de regidors.

 

MOCIÓ PER L’ ESTABLIMENT DE SEGURETAT PRIVADA A LES URBANITZACIONS.

 

Arrel de les darreres manifestacions aparegudes als mitjans de comunicació locals a les que el regidor de Governació  feia referència a la manca d’ efectius del cos de la policia local, i a les manifestacions fetes al  darrer Ple del 30 de gener de 2014, segons les quals, manifestava  “que potser seria positiu que aquesta urbanització disposes d’ un servei de vigilància privat, de forma similar al que hi ha  ala urbanització Can Miret”, el nostre partit entén que cal aprofundir en aquesta direcció i per tal de fer-ho, proposem:

1º Que l’ Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor es faci corresponsable econòmicament , a parts iguals , juntament amb les Entitat de Conservació i Associacions de Veïns de les urbanitzacions ,pel manteniment d’ un servei de seguretat privada per a les zones sense continuïtat amb la trama urbana del nucli de Sant Antoni.

2º Que en el cas de Can Miret, i donat que ja hi ha un servei d’ aquesta mena, l’ Ajuntament es comprometi a satisfer l’ import d ela meitat d’ aquest servei, des de la data de l’ aprovació d’ aquesta moció.

3º Que mentre no s’ estableixi aquesta nova modalitat de seguretat, els agents de la policia local incrementin les rondes  pels carrers de les urbanitzacions, incrementant la presencia efectiva a totes elles, mitjançant controls presencials a les entrades i sortides d’ aquestes.

A Sant Antoni de Vilamajor el dia 20 de març de 2014.

 

Ferran Calvera

Portaveu del Grup Municipal del Partit de les urbanitzacions de sant Antoni de Vilamajor.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment